אנחנו פותחים קבוצת נרטיבים חדשה
לבעלי.ות תואר אקדמי ישראלים.ות ופלסטינים.ות
חוויית הלמידה במפגשים מתבססת על שילוב בין מידע לאומי-היסטורי ובין הסיפור האישי והמשפחתי של המשתתפים והמשתתפות
אודות סדנת הנרטיבים
תאריכי המפגשים של קבוצת הנרטיבים לבעלי.ות תואר אקדמי 2023
מפגש הכנה חד-לאומי (מפגש נפרד למשתתפים הפלסטינים והישראלים) יתקיים ביום ראשון 5 בפברואר (20:00-17:00), ברמת אפעל.
מפגש דו-לאומי בסוף השבוע של ה- 10-11 בפברואר בירושלים המזרחית. המפגש יתקיים מיום שישי בבוקר ועד ויום שבת אחה”צ, כולל לינה.
מפגש חד-לאומי לעיבוד חוויית סוף השבוע והכנה לימי הסיור יתקיים ביום רביעי 15 בפברואר (21:00-16:00), ברמת אפעל.
יום סיור לכפר ליפתא (כפר פלסטיני שנהרס בשנת 1948) יתקיים ביום שישי 24 בפברואר, מהבוקר עד אחר הצהריים המאוחרים.
יום סיור ב”יד מרדכי” יתקיים ביום שישי 10 במרץ, מהבוקר ועד אחר הצהריים המאוחרים.
מפגש מסכם יתקיים בסוף השבוע של ה 17-18 במרץ בירושלים המזרחית, משישי בבוקר עד שבת אחה”צ, כולל לינה.
* ההשתתפות בתוכנית מותנית בהשתתפות מלאה בכל מפגשי התוכנית.
* ההשתתפות מיועדת לבעלי.ות תואר אקדמי ישראלים.ות ופלסטינים.ות
* ההשתתפות אינה עולה כסף
* המפגשים יתקיימו בעברית וערבית עם תרגום סימולטני
* המשתתפים.ות נדרשים להשתתף בכל המפגשים
* מספר המשתתפים.ות בקבוצה זו מוגבל ל-15 ישראלם.יות ו-15 פלסטינים.ות בלבד
* עדיפות תינתן למי שלא השתתפו בסדנה דומה בעבר
המעוניינים.ות להצטרף לקבוצה מתבקשים.ות לשלוח קורות חיים או רקע על עצמם, בצירוף כמה מילים המספרות מדוע אתם מעוניינים להשתתף.
את הבקשה יש לשלוח אל רקפת אנוך בכתובת האימייל: rakefet@theparentscircle.org
אתם.ן מוזמנים.ות גם להתקשר: 054-6969489, 03-5355089
זהו מסע מורכב ומסובך, מלא כאבים ואתגרים.
סיור בכפר ליפתא – קבוצת ״צעירים״ של סדנת הנרטיבים
משתתפי קבוצות הנרטיב מספרים
“ההשתתפות הייתה מרתקת. אני יוצאת עם רצון להמשיך מפגשים, עם תובנות והבנות שלא היו לי קודם.”
“לא דמיינתי שאני אשב עם ישראלי ואני אספר לו את הסיפור שלי והוא יקשיב לי. אני יוצא מפה עם מסר שאנשים שתמיד התייחסתי אליהם כאויבים יכולים להיות חברים.”
“עברתי חוויה משמעותית מאד. הכרתי אנשים נפלאים הן ישראלים והן פלסטינאים. התהליך שבו הייתי גרם לי לעשות חשיבה רבה עם עצמי לגבי כל סוגיית הסכסוך ואני יוצאת עם יותר אמון ביכולת לייצר דיאלוג עם הצד השני.”
“כל רגע במפגש היה משמעותי עבורי. העובדה שזו לי הפעם הראשונה להיפגש עם פלסטינים היא לבד חוויה מיוחדת.”